T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TUNCELİ / MAZGİRT - Akpazar Ortaokulu

Bİ SOLUK KAFE öğrencilerinden Okulumuza KÜTÜPHANE

Bahçeşehir Üniversitesi Bİ SOLUK KAFE öğrencilerinden okulumuza ÖZGECAN ASLAN anısına kütüphane kuruldu.

Okulumuza, Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri tarafından Mersin´de vahşice katledilen Özgecan Aslan anısına kütüphane ve sosyal aktivite sınıfı oluşturuldu. Kulüp üyesi öğrencilerin Bahçeşehir Üniversitesi kafesinde sattıkları keklerden elde ettikleri gelirle oluşturdukları kütüphane ve sosyal aktivite sınıfında, kitapların yanı sıra bilgisayarlar, satranç takımları ve zeka geliştirici oyun takımları yer alıyor. Özgecan Aslan´ın fotoğraflarının da asıldığı sınıfın açılışı  Kaymakamımız Ali Türk, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okul idarecileri, Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri ile ortaokul öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Proje hakkında bilgi veren Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü üyesi Emir Özcan, üniversitedeki kafeden elde ettikleri gelirle sınıfı oluşturduklarını söyledi. Özcan, "Özgecan Aslan´la ilgili o üzücü haberi aldığımız zaman da ismini yaşatmak için bu kütüphane ve sosyal aktivite sınıfına onun adını verdik. Özgecan´ın ismi burada yaşatılacak. Ayrıca, burada öğrenciler okulun sıkıcı havası dışında ferah bir ortamda sosyal aktivite yapabilecek ve kitap okuyabilecek" diye konuştu.

Okulumuza yapılan kütüphane ve sosyal aktivite sınıfı oluşturulmasından mutlu olduklarını belirten öğrencilerimiz de sınıfa Özgecan isminin verilmesinin de ayrıca anlamlı olduğunu ifade etti. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.03.2015 - Güncelleme: 25.10.2021 16:45 - Görüntülenme: 1641
  Beğen | 1  kişi beğendi