Kurum Adı : Akpazar Ortaokulu
WEB Adresi : http://akpazarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Akpazar Beldesi Çarşıbaşı Mah. Mazgirt/TUNCELİ

VİZYON
Öğrencilerimize, Atatürk ilke ve devrimlerini benimsetme, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına bağlı, Demokrasi İlkelerine, İnsan Haklarına, Çocuk Haklarına ve uluslararası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanabilen, başkalarının haklarına saygı duyabilen, milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan ve benimseyen, kendisine, ailesine ve çevresine katkılar sunabilen, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen dürüst, erdemli, iyi ve mutlu birer yurttaş olarak yetişmelerini sağlamak.

MİSYON
Ufku açık, evrensel düşünceyi benimseyen, katılımcı, atak, aktif, düşüncelerini ifade edebilen, yaratıcı, araştıran, öğrenen, niçin ve neden sorularına yanıt verebilen, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır. Önemli bir diğer amacımız ise okul- veli ilişkilerini ve beraberinde öğrenci işbirliğini geliştirmek öncelikli hedefimizdir. veli-okul-öğretmen-öğrenci ilişkisi ve işbirliği neticesinde öğrencilerimizin başarısı artacak, okulumuzdaki eğitim-öğretim kalitesi yükselecektir.

BAŞARILAR
AKPAZAR ORTAOKULU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FEN LİSESİ-ANADOLU LİSESİ-AÖL VE MESLEK LİSESİ GİRİŞ İSTATİSTİK BİLGİLERİ: FEN LİSESİ 3--- ANADOLU LİSESİ 6--- ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 8--- ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ 1--- KIZ MESLEK LİSESİ 1--- TİCARET MESLEK LİSESİ 5 --- ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ 8 OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 32 ÖĞRENCİMİZ BİR ÜST EĞİTİM KURUMUNA YERLEŞMİŞTİR.

Öğretmen Sayısı : 13
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 110
Öğretim Şekli : Normal
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:00-12:00 12:40-15:20
Derslik Sayısı : 8 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (2 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, İlçe merkezine uzaklığı 32 KM, İl merkezine uzaklığı 50 KM´dir.
Ulaşım :
Servis Bilgisi :