T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TUNCELİ / MAZGİRT - Akpazar Ortaokulu

Akpazar Ortaokulu

Telefon
04283135088
Belgegeçer
04283135088
WEB
https://akpazarortaokulu.meb.k12.tr
Adres
AKPAZAR BELDESİ ÇARŞIBAŞI MAH. ELAZIĞ CAD. AKPAZAR ORTAOKULU BLOK NO: 20 İÇ KAPI NO: 2 MAZGİRT / TUNCELİ
Vizyon
Öğrencilerimize, Atatürk ilke ve devrimlerini benimsetme, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına bağlı, Demokrasi İlkelerine, İnsan Haklarına, Çocuk Haklarına ve uluslararası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanabilen, başkalarının haklarına saygı duyabilen, milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan ve benimseyen, kendisine, ailesine ve çevresine katkılar sunabilen, başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen, işbirliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen dürüst, erdemli, iyi ve mutlu birer yurttaş olarak yetişmelerini sağlamak.
Misyon
Ufku açık, evrensel düşünceyi benimseyen, katılımcı, atak, aktif, düşüncelerini ifade edebilen, yaratıcı, araştıran, öğrenen, niçin ve neden sorularına yanıt verebilen, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamaktır. Önemli bir diğer amacımız ise okul- veli ilişkilerini ve beraberinde öğrenci işbirliğini geliştirmek öncelikli hedefimizdir. veli-okul-öğretmen-öğrenci ilişkisi ve işbirliği neticesinde öğrencilerimizin başarısı artacak, okulumuzdaki eğitim-öğretim kalitesi yükselecektir.
Başarılar
AKPAZAR ORTAOKULU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FEN LİSESİ-ANADOLU LİSESİ-AÖL VE MESLEK LİSESİ GİRİŞ İSTATİSTİK BİLGİLERİ: FEN LİSESİ 3--- ANADOLU LİSESİ 6--- ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 8--- ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ 1--- KIZ MESLEK LİSESİ 1--- TİCARET MESLEK LİSESİ 5 --- ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ 8 OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 32 ÖĞRENCİMİZ BİR ÜST EĞİTİM KURUMUNA YERLEŞMİŞTİR.
Öğretmen :14
Öğrenci :88
Derslik :6
Konferans Salonu :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1570
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:00-12:00 12:40-15:20
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz, İlçe merkezine uzaklığı 32 KM, İl merkezine uzaklığı 50 KM´dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır